Salaojaremontti Jyväskylä

Kaivaus.fi salaojaurakointi, salaojaremontti, omakotitalojen salaojitus, sadevesi- ja viemäriputkistojen kaivuu, rännikaivot

Suoritamme salaojien ja sadevesijärjestelmien asennukset sekä kiinteistöihin että pien- ja rivitaloyhtiöihin Jyväskylässä ja Jyväskylän lähialueella. Panostamme laadukkaaseen työskentelyyn varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Olemme luotettava kotimainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Pitkän uramme aikana kertynyt asiantuntijuus takaa osaamisemme – suoritamme salaojien sekä sadevesijärjestelmien asennukset lukuisien erilaisten kohteiden kokemuksella.

Vuosien aikana luodut asiakassuhteet ovat osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Toteutamme salaojaprojekteja Jyväskylässä ammattitaidolla!

Katso video

Ilmainen kartoitus - kiinteä tarjous

Saat meiltä maksuttoman suunnitelman kiinteistöösi tarvittavasta salaojaremontista sekä mahdollisista muista töistä. Kartoitamme salaojituksien tilanteen, mutta tarjous ei sido tilaukseen. Tarkastukseen kuuluu omakoti- ja rivitalojen salaojajärjestelmän ja sokkelin kuntotarkastus, halutessanne myös kosteusmittaus ja salaojien kuvaus.

Milloin salaojaremontti on ajankohtainen?

Salaojaremontti voi olla tarpeen, kun kiinteistön kivijalka alkaa näyttää kosteuden merkkejä, kuten tummentumia, halkeamia tai jopa kosteusvaurioita. Oikea-aikainen remontti suojaa talon rakenteita ja parantaa sisäilman laatua. Salaojien tehtävä on ohjata sade- ja sulamisvedet pois rakennuksen perustuksista, ja vanhentunut tai puutteellinen järjestelmä voi johtaa kosteusongelmiin.

Salaojaremontti on erityisen ajankohtainen, jos talon rakennusajankohta on vanhempi eikä salaojia ole koskaan uusittu. Vanhat salaojajärjestelmät eivät usein täytä nykypäivän vaatimuksia, jolloin sade- ja sulamisvedet voivat päästä kiinteistön rakenteisiin ja aiheuttaa vaurioita. Samalla kannattaa päivittää sadevesijärjestelmä, jotta kaikki hulevedet ohjautuvat pois hallitusti.

Hoidamme kaiken tarvittavan lupa-asioista viimeistelytöihin

Toteutamme salaojaremontit alusta loppuun saakka. Olemme palvelleet Jyväskylän alueella monenlaisia kiinteistöjä ja hoidamme lupa-asiat jokaisen kohteen kohdalla asianmukaisesti. Salaojaremontin yhteydessä voimme hoitaa kiinteistön liittymisen kunnan vesiverkkoon sekä tasata piha-alueet ja viimeistellä pihan kunnon.

Salaojaremontti Jyväskylässä

Jos kiinteistösi tarvitsee salaojaremonttia Jyväskylän alueella, olemme apunasi. Vuosien kokemuksella tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista salaojituspalvelua, joka suojaa talosi rakenteet ja pitää sen perustukset kuivina. Kosteusvauriot voivat olla kallis uhka kiinteistön kunnolle, joten ajoissa tehty remontti on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Ota yhteyttä meihin ja pyydä arvio kohteestasi. Yhteistyössä varmistamme, että talosi salaojat ja sadevesijärjestelmät ovat kunnossa ja vastaavat nykypäivän vaatimuksia.

Ota yhteyttä

Myynti / suunnittelu

Asennukset

Pyydä tarjous

Kerro tarpeistasi, teemme sinulle ilmaisen suunnitelman kiinteistösi parhaaksi.

Kun olemme tutustuneet kohteeseen, saat urakasta tarjouksen, jonka hinta pitää.

Kysy joustavaa OP-rahoitusta!

Lomake